Având o experienţă de peste 40 de ani în acest domeniu, Menarom PEC SA România execută, livrează şi montează structuri metalice la comandă o gama variata de structuri metalice,pentru diverse aplicatii civile si industriale, in regim “tailor made”.

Soluţii profesionale

Menarom PEC SA România oferă soluţii profesionale pentru investiţia dumneavoastră. Specialiştii noştri vă stau la dispoziţie privind alegerea soluţiei tehnice, proiectarea, execuţia şi montajul structurii metalice cerute la cele mai înalte standarde de calitate şi acurateţe. Suntem o companie certificată ISO 9001 şi dispunem de linii tehnologice de ultimă generaţie care permit execuţia unei game diverse de construcţii metalice uşoare.

Birou de proiectare

Menarom PEC SA România dispune de propriul birou de proiectare în care lucrează o întreagă echipă de personal tehnic cu o vastă experienţă în acest domeniu. Proiectarea este realizată cu ajutorul ultimelor versiuni de software de proiectare cu ajutorul cărora putem realiza structuri metalice cu un consum redus de metal şi costuri implicite mai mici.

Putem realiza şi furniza la cererea clienţilor noştri şi o simulare tridimensională a viitoarei structuri metalice în fiecare fază a proiectului. Proiectarea este realizată conform Normativelor şi cerinţelor legale în vigoare în Romania, fiecare structură metalică fiind însoţită de toate documentele şi avizele necesare implementării pe teritoriul României.

Protecţie anticorozivă

Protecţia anticorozivă este realizată în conformitate cu standardele internaţionale de sablare, grunduire şi vopsire pentru o protecţie eficientă a oţelului, toate materialele livrate fiind însoţite şi de un certificat de calitate. La cerere se pot proteja şi prin galvanizare.

Menarom PEC SA România asigură montajul structurilor metalice cu ajutorul unui personal calificat şi prin suportul tehnic dobîndit.

Avantaje

Construcţiile metalice sunt recomandate datorită calităţii materialului de bază, oţelul, din care sunt fabricate în comparaţie cu materialele convenţionale:

  • Greutate redusă – Structurile metalice au cea mai bună proporţie între rezistenţă şi greutate
  • Reciclabil – Oţelul este 100% reciclabil, în procesele metalurgice specifice se folosesc min. 25% oţel reciclat
  • Neinflamabil – Nu arde şi nu contribuie la ardere în caz de incendiu
  • Anorganic – Nu este influenţat de către organisme: mucegaiuri, rozătoare sau alte vieţuitoare.
  • Stabil – Structurile metalice îşi păstrează dimensiunile şi nu se contractă la variaţii de umiditate şi temperatură.
  • Design – Se pot obţine foarte uşor structuri drepte, colţuri perfecte

Structurile metalice sunt avantajoase şi datorită:

  • Preţului redus în comparaţie cu construcţiile clasice
  • Termenul scurt de execuţie