MenaromPEC

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE SI PROTECTIE A DATELOR CU CARCATER PERSONAL

 

 

         În  Politica de Confidențialitate și Protecția Datelor cu caracter personal,  găsiți răspunsuri concrete despre cum sunt colectate și prelucrate datele dumneavoastră personale.

             Dacă aveți o întrebare sau nelămurire, legată de aspectele prezentate ne puteți trimite întrebările dumneavoastră la adresa info@menarom.ro sau la datele de contact furnizate mai jos.

            Obiectivele demersului nostru, în ordinea importanței, privind această Politică sunt următoarele:

  • respectarea dreptului dumneavoastră fundamental la protecția datelor cu caracter personal și la intimitate;
  • respectarea prevederilor legale privind protecția datelor cu caracter personal;

            Aceasta este versiunea curentă și valabilă în acest moment, fiind actualizată la data de 04.05.2021.

  1. Modalitate de transmitere a datelor

            Datele trebuiesc transmise catre office @ menarom .ro,mailul societatii MENAROM PEC SA , care este o persoană juridică română, cu sediul în Mun. Galați, Str. Calea Prutului Nr.12,, website:  www.menarom.ro,  date  ce vor fi analizate de personalul specializat al societatii.

   Pentru orice probleme legate de protecția datelor cu caracter personal, precum și pentru exercitarea drepturilor dvs. garantate de Regulamentul 679/2016 și de legislația națională în vigoare puteți să contactați Responsabilul cu protecția datelor personale pe e-mail: office@ menarom .ro

  1. Ce acoperă Politica noastră?
  • Această Politică: produce efecte de la data ultimei actualizării.
  • Politica noastră este aplicabila doar pe website-ul  menarom.ro
  1. Datele personale colectate sint necesare pentru :

   –   desfășurarea activității noastre curente, prin intermediul site-ului www.menarom.ro .

    –  putem fi  contactati direct, la numerele de telefon/adresa de e-mail, caz in care vom prelucra datele transmise de dumneavoastra sau

             – prin intermediul cookie-urilor pe care alegeti sa le activati din bara de cookie putem prelucra preferintele dumneavoastra.

  1. Prelucrarea datelor  colectate online, telefonic sau în mod direct de dvs se fac pentru a va putea comunica in cel mai scurt timp posibil informatiile care va intereseaza prin transmiterea acestora catre dvs,prin mijloacele de transfer pe care ni le puneti la dispoitie
  2. Cine este responsabil pentru colectarea și prelucrarea datelor dvs. personale?

 MENAROM PEC SA . este operatorul responsabil pentru colectarea și prelucrarea datelor personale prin intermediul site-urilor www.menarom .ro

  1. De la cine și cum colectăm datele dvs. personale?

Colectăm datele dvs. personale direct de la dvs., fie prin intermediul formularelor pe care le completați pe site, fie prin e-mailurile pe care ni le trimiteți sau prin orice alt mijloc de comunicare la distanță (poștă, curier rapid etc.), fie prin telefon, fie direct la sediul nostru.

  1. Datele dvs. personale sint pastrate in conditiile legislatiei in vigoare pentru o perioada limitata, atit timp cit ele sint de folos atit societatii noastre cit si societatii care le-a transmis.

   Prin excepție, datele personale devenite nefolositoare sau ajunse la scadență, în condițiile legii, pot fi stocate perioade mai lungi de timp dacă sunt necesare pentru apărarea unui drept în instanță al persoanei vizate sau al nostru.

  1. Suntem certificați și am aderat la un cod de conduită?

În România, până la data actualizării prezentei Politici, nu s-a înființat un organism de certificare autorizat pentru a atesta faptul că respectăm legislația în vigoare cu privire la protecția datelor personale și nici nu a fost elaborat și aprobat un Cod de conduită la care să putem adera, motiv pentru care adoptăm, inclusiv ca măsuri de bune practici, orice mijloace de securitate posibile pentru a asigura un grad de protecție cât mai ridicat pentru datele personale pe care le prelucrăm.

  1. Aveți dreptul de a depune o plângere în fața ANSPCP. Datele de contact ale Autorității Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal sunt: B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod poștal 010336, București, România, Email: anspdcp@dataprotection.ro, Telefon fix: +40.318.059.211, +40.318.059.212, Fax +40.318.059.602.
  2. Cum vă puteți exercita aceste drepturi?

Puteți să vă exercitați toate drepturile printr-o cerere depusă la sediul nostru sau prin e-mail, folosind datele de contact din preambul.